Тетяна Селихова

А чи знаєте ви, яке рослина заслужило назву "квітка квіток"?

Правильно - чудовий іланг-іланг.

Масло квітів іланг-іланг здавна застосовується для підтримки краси і набуття чуттєвості.

Мешканки індонезійських островів, які називають квітка квіток "аланг-аланг", змішують його з пальмовою олією і втирають в шкіру голови і обличчя.

У наші косметичні властивості іланг-ілангу гідно оцінені експертами всього світу.

Масло квітів цього тропічного дерева підходить для будь-якого типу шкіри, оскільки контролює баланс підшкірного жиру.

Воно розгладжує епідерміс, роблячи зморшки і пори менш помітними, а також стимулює синтез меланіну, що актуально для любительок засмаги.

Масло іланг-ілангу усуває гіперемію і роздратування шкіри, успішно бореться з лупою і січеться кінчиками.

Воно відновлює пошкоджену кератиновий шар і стимулює ріст волосся.

Втираючи цілюще масло, не надягайте рукавички, т.к.


воно зміцнює і полірує нігті, запобігаючи їх ламкість і розшарування.